Kepler-189f, un exoplaneta habitable (Guerau Mitjans)

 Kepler-189f, un exoplaneta a 500 anys llum que pot ser la salvació de la humanitat.


El dia 17 d’abril de 2014, la NASA, mitjançant la revista científica “Science”, va fer públic el descobriment de l’exoplaneta Kepler-189f, situat a una distància exacta de 492.3 anys llum de la Terra. Un planeta amb una mida i condicions climàtiques relativament semblants als de la Terra. El telescopi espacial Kepler, més conegut com la “Missió Kepler”, va aconseguir mostrar-nos 5 anys després del seu llançament, un planeta que ens donaria una segona oportunitat a tots nosaltres.

Aquest telescopi va ser llançat la matinada del 7 de març del 2009 i alliberat a 151.6 milions de quilòmetres respecte de la Terra. Aquest telescopi es va dissenyar i llançar per traçar el trànsit d’estrelles i planetes extrasolars possiblement habitables de la mida de la Terra. Gràcies a aquest observatori espacial, es va fer possible el descobriment d’aquest exoplaneta, entre d’altres.

En resum, la revelació, la revelació d’aquest planeta ens ha fet reflexionar a tots sobre que segurament no estem sols en aquest univers, i que potser moltes altres civilitzacions han trobat el nostre planeta i no ho sabem encara. Tanmateix, aquest tipus de descobriments em donen un sentiment d’alleujament perquè, des del meu punt de vista, ens estem carregant el planeta i això ens pot servir a nosaltres com una segona oportunitat per si hem de marxar.

About Mahalta

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada