Invasió de naus arreu del món (Agnès Calderó)

El passat 15 de setembre van arribar unes naus en diferents parts del món. El govern no aconsella sortir de casa fins pròxim avís, ja que ningú no sap com actuar en aquesta situació.

El passat 15 de setembre van arribar unes naus on  es van situar en diferents parts del món: Rússia a la ciutat de Kazan, Estats Units a la ciutat de Seattle, Xina a prop de la costa d’Oceà Pacífic (Shangai), Iran a la ciutat de Teheran i Espanya a la ciutat de Barcelona. No se sap com reaccionar davant l’arribada de les naus, ja que no és una situació a  la qual estiguem  acostumats.

El govern d’Espanya aconsella no sortir de casa fins que no se sàpiga alguna cosa més, en canvi  Xi Jinping, actual president de la Xina afirma que estan disposats a treure les armes si fa falta. De moment,  els fenòmens no han mostrat senyals de ser perillosos  únicament mostren unes llums i uns sons. Tècnics estan investigant els sorolls misteriosos per esbrinar si poden estar lligats en un idioma estranger.

L’arribada de les naus va ser a les 3.45 hores, totes van aterrar a la mateixa hora. Satèl·lits i càmeres de la NASA van captar en imatges de com travessaven l’atmosfera i com sobrevolaven pels núvols. A l’aterrar van deixar grans marques, formant un patró de dibuix amb esferes. L’impacte va causar un terratrèmol de grau quatre, i la població de les diverses ciutats es va pensar que n’estava vivint un.

El motiu de l’arribada ningú el sap, s’han enviat uns equips d’investigació per endinsar-se en l’interior de les naus a la ciutat de Barcelona i Teheran i intentar obtenir més informació sobre els estranys fets, però encara no s’han  rebut notícies. Totes les naus estan protegides per un perímetre de seguretat, dins del qual només pots passar si ets personal autoritzat. En aquests moments milions de persones estan al cas de televisions, diaris i noves notícies esperant saber alguna cosa més. La població està aterrida i les xarxes socials treuen fum.

About Mahalta

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada