Ganga: Vida a Venus (Àlex Aguilà)



Durant dècades, els científics han buscat vida en altres planetes, usualment en Mart, però una imatge registrada per la nau espacial japonesa Akatsuki va sorprendre’ls amb una firma química en els núvols de Venus.

Els astrònoms, qui van informar sobre el fet en un parell d'articles el mes passat, no han recol·lectat informació de microbis, però amb telescopis molt potents, han detectat un químic (fosfina) en l'atmosfera de Venus.

Els científics diuen que gràcies a la imatge registrada l’any 2016 per aquella nau és com han pogut extraure tanta informació i començar a fitxar-se en Venus, un planeta a on, fins ara, era impensable que hi existís vida per l'elevada temperatura. Els científics creuen que sí que hi ha vida a aquest planeta, ja que afirmen que sol una forma de vida actual pot crear la font del químic.

En conclusió, suposo que si algun dia ens cansem del nostre planeta o no ens cansem de contaminar-lo podríem anar a viure a Venus i així també seríem extraterrestres, dos per un, una autèntica ganga.




About Mahalta

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada