Primera Lliga Emparaulats (3ESO)




Enguany, entre l’acabament del mes de gener i començament de febrer, hem posat en marxa la I Lliga d’Emparaulats a 3ESO. Hem suposat que no n’hi havia hagut cap altra, i hem gosat de dir-ne primera.

La posada en marxa de les eliminatòries no fou senzilla. Ens va caldre tot un stage de pretemporada: veure com es descarregava l’aplicació de mòbil, tant per als Androids com per als altres, aquells que diuen que són més cars. Després, calia donar-se d’alta del joc amb el correu corporatiu i, així, poder disposar d’un usuari amb el qual competir. Calgué avisar l’alumnat de no fer cas dels anuncis que l’aplicació ens obre de tant en tant: és el preu que paguem els mortals per no pagar als déus de la pantalla...

La pretemporada també inclogué algunes poques converses sobre les normes de funcionament del joc. Les mateixes que a l’Scrabble. Però molts i moltes no hi havien jugat mai... A la fi, la millor manera d’aprendre’n és jugant. Així ho vam fer. Però no us penseu pas que tot anés sobre rodes. No. Els uns ja tenien l’aplicació a punt quan els altres tot just la començaven a descarregar. Els uns ja jugaven partides quan els altres preguntaven com s’havia de seleccionar la llengua del joc, o demanar partida a un contrincant amb el seu mot d’usuari... Calgué, doncs, madurar bé la pretemporada, fer ‘créixer’ els jugadors, que en diuen ara els entrenadors. Com sempre, ho vam aconseguir en l majoria de casos, mentre que en altres hi continuem treballant...

Finalment, arribà l’hora de la veritat. La primera eliminatòria es posà en marxa un 25 de gener de 2021. Data per a la (nostra) petita història mariustorrenca. Després, els guanyadors s’enfrontaren en segona ronda, i fins a quatre. Primer per classes. Finalment, els millors classificats de cadascuna, s’hagueren d’enfrontar en la Final Four, passada ja la setmana sant.

Així doncs, estem en condicions de deixar escrit per al record la guanyadora d’aquesta I Lliga d’Emparaulats del Màrius 2020-21. Enhorabona!


Classificació general final
Primer. Carla Jové -359
Segon. Guerau Mitjans -358

Trofeu Pitxitxi. Màxima anotació per partida:
Carla Jové -359

Trofeu Millor Jugada (més punts en una de sola):
Ariadna Remon -129

Carla Jové,
Guanyadora I Lliga Emparaulats de l'INS Màrius Torres.

 


About JM

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada